Доброго ранку, форумчани. Відкриваю майстерню, де буде багато пилу та дрібних часток у повітрі. Розумію, що без нормальної системи фільтрації і вентиляції там буде не робота, а каторга, та й для здоров'я шкідливо. Сам у цьому не дуже розбираюся, тому шукаю фахівців, які підкажуть рішення, спроектують і змонтують усе як треба. Бюджет обмежений, тому хочеться зробити одразу правильно, без переробок. Підкажіть, будь ласка, до кого можна звернутися за консультацією та реалізацією під ключ?
Tags:
Вітаю. Сам колись відкривав майстерню з пилом, тож тему знаю. Без нормальної фільтрації там справді каторга і для легень погано. Звертався до Гармонія-Технофільтр https://htf.com.ua/ - вони якраз працюють під ключ і допомагають з самого старту: консультація, проектування, виробництво, монтаж, пусконалагодження. Для тих, хто сам не петрає, це ідеально - все беруть на себе. Спроектували під мій бюджет і площу, без зайвого. Повітря в майстерні чисте, працювати комфортно. Є й подальше обслуговування. Тож раджу почати з консультації у них, підкажуть оптимальне рішення без переробок потім.
© 2026 Created by ZOE MOON ASTROLOGY.