zoemoon

the best in astrology. free horoscopes.

Підкажіть, будь ласка, до кого можна звернутися за консультацією та реалізацією під ключ?

Доброго ранку, форумчани. Відкриваю майстерню, де буде багато пилу та дрібних часток у повітрі. Розумію, що без нормальної системи фільтрації і вентиляції там буде не робота, а каторга, та й для здоров'я шкідливо. Сам у цьому не дуже розбираюся, тому шукаю фахівців, які підкажуть рішення, спроектують і змонтують усе як треба. Бюджет обмежений, тому хочеться зробити одразу правильно, без переробок. Підкажіть, будь ласка, до кого можна звернутися за консультацією та реалізацією під ключ?

Views: 7

Reply to This

Replies to This Discussion

Вітаю. Сам колись відкривав майстерню з пилом, тож тему знаю. Без нормальної фільтрації там справді каторга і для легень погано. Звертався до Гармонія-Технофільтр https://htf.com.ua/ - вони якраз працюють під ключ і допомагають з самого старту: консультація, проектування, виробництво, монтаж, пусконалагодження. Для тих, хто сам не петрає, це ідеально - все беруть на себе. Спроектували під мій бюджет і площу, без зайвого. Повітря в майстерні чисте, працювати комфортно. Є й подальше обслуговування. Тож раджу почати з консультації у них, підкажуть оптимальне рішення без переробок потім.

Reply to Discussion

RSS

© 2026   Created by ZOE MOON ASTROLOGY.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service